quiubo

Quiubo is opgericht in 2010, oorspronkelijk met de bedoeling om o.a. door mijn brede talenkennis een zakelijke brug te slaan tussen bedrijven uit diverse landen. Via mijn werk in de wijnlogistiek en mijn voorliefde voor wijnen, ben ik steeds vaker ook met de mensen van de bodega’s in gesprek gekomen. Door mijn specifieke voorliefde voor Spanje, en ook omdat de wijnexport 1 van de bedrijfstakken in Spanje was die ook in de jaren van de crisis redelijk tot goed bleef draaien, heb ik langzamerhand steeds meer zakelijke contacten opgebouwd met vooral kleine familie bodega's, op zoek naar exportmogelijkheden voor hun wijn.

Overdonderd door de passie waarmee zij aan hun product werken en met name ook de hoge kwaliteit van de wijnen, ben ik me hierin gaan verdiepen. Uiteindelijk heb ik besloten dat de beste manier om kwalitatief zeer goede wijnen tegen een betaalbare prijs in Nederland op de markt te krijgen, is ze zelf te gaan importeren en verkopen. Ik verkoop aan winkels, horeca en consumenten, iedereen die op zoek is naar bijzondere Spaanse wijnen.

 

 

Het resultaat is deze website, waar ik een gedeelte van de wijnen van bodega's waar ik mee werk presenteer. De website is in beweging. Dat wil zeggen dat er continu pagina's met nieuwe wijnen of extra informatie zullen worden toegevoegd. Kijk daarom regelmatig op de site. Veel actuele informatie zullen we delen via Facebook en Twitter.

 

Mocht je op zoek zijn naar wijnen uit streken die niet op de website staan, neem dan gewoon even contact op, want er zijn bij Quiubo wijnen uit letterlijk alle streken van Spanje verkrijgbaar.

Of ben je op zoek naar wijnen van die éne, speciale druivensoort? Spanje heeft zóveel druivensoorten… en Quiubo verkoopt wijnen van een groot aantal onbekende, autochtone druiven.

 

 

Alhoewel Quiubo echt gespecialiseerd is in Spaanse wijnen komt er af en toe een wijn op mijn pad die gewoon te mooi is om niet te willen delen ; zo heb ik ook bijzondere wijnen uit Portugal en Uruguay. Neem contact op voor meer informatie.

nicole.lammertink@quiubo.nl | 06 - 349 508 97

Copyright © All Rights Reserved